سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
نرم افزار آزاد
صفحه نخست               ATOM               عناوین مطالب وبلاگ              نقشه سایت

بازکردن چند نمونه از یک برنامه در ویندوز 7 و 8

 

در ویندوز 7 و ویندوز 8 مشکلاتی وجود دارد که با کمی دقت می توان آنها را برطرف ساخت. این سوال برخی از کاربران مبتدی است که چگونه می توان چند نمونه از یک برنامه رو در ویندوز 7 یا ویندوز 8 به طور همزمان باز کرد. در این آموزش پایگاه AD3 با ترفندی شما را برای باز کردن چند نمونه از یک برنامه، راهنمایی می کنیم.

 

ویندوز 7 و ویندوز 8 دارای قابلیت های بسیار خوبی هستند و با آمدن آنها انقلابی در ویندوز ایجاد شد، اما هنوز به طور به پیشفرض اجازه باز کردن چند نمونه از یک برنامه را نمی‌دهد. برای مثال اگر شما یک پنجره باز از مرورگر Firefox را دارید و قصد باز کردن یک صفحه دیگه فایرفاکس را داشته باشید، شما اجازه این کار را در حالت پیشفرض نخواهید داشت. به هرحال ما دو راه برای انجام این کار برای شما پیشنهاد می‌کنیم.

خب برای انجام این کار، ابتدای برنامه مورد نظر را باز نمایید. برای مثال ما مرورگر فایرفاکس را باز می‌کنیم.

 www.ad3.ir - بازکردن چند نمونه از یک برنامه در ویندوز 7 و 8

وقتی روی آیکون فایرفاکس کلیک کردید و پنجره مرورگر باز شد، اگر روی آیکون فایرفاکس در پایین صفحه کلیک کنید، دیگر موجب باز شدن صفحه نمیگردد و فقط می‌توان صفحه مرورگر را Minimize کرد یا به حالت قبلی برگرداند (Restore).

- برای بازکردن صفحه‌ای دیگر از فایر فاکس، کافیست کلید شیفت (Shift) در سمت راست یا چپ صفحه کلید را پایین نگه دارید و سپس روی آیکون مرورگر فایرفاکس یک بار کلیک چپ کنید. مشاهده خواهید نمود که صفحه جدیدی از فایرفاکس برایتان باز خواهد شد.

- روش دوم برای انجام این کار این است که پنجره فایرفاکس را فعال کنید و سپس کلیدهای Ctrl+N را به صورت همزمان فشار دهید تا صفحه جدیدی باز شود. با این روش هر تعداد که بخواهید می‌توانید چند نمونه از یک برنامه را باز نمایید.

 www.ad3.ir - بازکردن چند نمونه از یک برنامه در ویندوز 7 و 8

این کار بسیار ساده بود و من مطمئنم که همه خوانندگان می توانند آن را به راحتی انجام دهند.




موضوع مطلب :

سه شنبه 91 خرداد 23 :: 3:30 صبح

www.ad3.ir - حذف صفحات فیس بوک

 

در دنباله آموزش های فیس بوک، در این آموزش نحوه حذف کردن صفحات قابل پسندیدن در فیس بوک را در پایگاه AD3 خواهید آموخت. اگر از قبل صفحه نداشته اید، می‌توانید از آموزش “آموزش ساخت صفحات در فیس بوک با قابلیت پسندیدن” برای ساختن صفحه فیس بوک اقدام نمایید.

 

حذف صفحه در فیس بوک

برای حذف کردن صفحات در فیس بوک، ابتدا وارد صفحه مربوطه شوید و مانند شکل زیر از منوی مدیریت گزینه “ویرایش صفحه” را کلیک نمایید.

www.ad3.ir - حذف صفحات فیس بوک

 

در این مرحله به قسمت پایین پنجره موجود رفته و در قسمت “حذف صفحه” گزینه آبی رنگ “pagename را برای همیشه پاک کن”  را بزنید. (pagename نام صفحه شما در فیس بوک می باشد که در اینجا نام صفحه ما Testofad هست)

www.ad3.ir - حذف صفحات فیس بوک

 

سپس برایتان پیامی مبنی بر مطمئن بودن شما برای حذف صفحه می‌آید که که اگر مطمئن به حذف صفحه هستید مانند تصویر زیر باید روی کلید “حذف کن” کلیک نمایید.

www.ad3.ir - حذف صفحات فیس بوک

 

اگر کلید حذف کن را بزنید، صفحه فیس بوک با موفقیت برای شما حذف می‌گردد و در نهایت پیام حذف موفقیت صفحه فیسبوک برایتان به نمایش درمی آید و شما باید کلید “پذیرش” را بزنید تا کار پایان یابد.

www.ad3.ir - حذف صفحات فیس بوک

 

به همین راحتی صفحه مورد نظر در فیس بوک حذف گشت.

برای دریافت آموزش‌های بعدی در خبرنامه سایت عضو شوید.

صفحه ما را در فیس بوک بپسندید

 

موفق باشید.




موضوع مطلب :

سه شنبه 91 خرداد 23 :: 3:29 صبح

فید (Feed) یا خوراک چیست؟

شاید بسیاری از کاربران اینترنت با ورود به سایت‌های مختلف با عناوینی مانند feed ، فید، خبرخوان، خبرمایه، خوراک و rss مواجه شده‌اند. در این نوشته از پایگاه AD3 قصد داریم به فید (Feed) و کاربردهای این قالب داده‌ای بپردازیم و شما کاربران گرامی را در استفاده هر چه بهتر از امکانات مفید فید یا خوراک راهنمایی نماییم.

 

خب قبل از هر چیز برای اینکه خوب متوجه بشید فید چیست و به چه کار میاد بذارید یه توضیحی کوچک بدم، فرض کنید روزانه به یه سری سایت‌ها سر می‌زنید تا ببینید آیا مطلب تازه‌ای زده شده یا نه. مثلا اگر برای کار جست وجو می‌کنید هر روز باید اخبار استخدامی بانک‌ها رو دنبال کنید، یا اخبار یک سایت رو هر روزه می‌خونید یا قصد دارید آموزش‌های سایت ما رو پیگیری کنید. همونطور که مشخصه شما برای انجام این کارها، مجبورید تمام این سایت‌ها رو یکی یکی باز کنید و مشاهده کنید چه مطالب تازه‌ای در اونها درج شده است و این خود موجب میشه روزانه ما وقت زیادی رو صرف کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

اینجاست که فید یا خوراک یا خبرمایه سایت‌های مربوطه، ما رو در کسب بهترین نتیجه کمک خواهد کرد. در واقع فید (Feed) یک قالب داده‌ای است که کاربر با دسترسی به اون می‌تونه از جدیدترین به روزرسانی‌ها مطلع بشه.

هر سایتی میتونه فید مخصوص به خودش رو داشته باشه و برای اینکه کاربران بتوانند به فید دسترسی داشته باشند، یک آدرس به آن فید در اختیارشان گذاشته می‌شود. برای مثال پایگاه آموزشی AD3 دارای آدرس فید زیر است که شما با کلیک روی اون می‌تونید مشاهده نمایید.

http://www.ad3.ir/feed

یا آدرس فیدبرنر (feedburner) پایگاه آموزشی AD3 هم لینک زیر هست. (فید برنر همان فید است که توسط سایت فیدبرنر گوگل ایجاد شده)

http://feeds.feedburner.com/ad3

همونطور که در لینک‌های بالا مشاهده می‌کنید، آخرین به روزرسانی‌های ما در فید موجود است. و آماده برای کسانی که قصد دارند از داده های فید استفاده کنند.

RSS (آر اس اس) یک نوع فید می‌باشد . که در بیشتر سایت‌ها فید RSS، با آیکن و تصویر خاص خود قابل شناسایی است. در تصویر زیر یک نمونه آیکن فید RSS رو مشاهده می‌کنید.

www.ad3.ir - لوگوی فید RSS

نحوه استفاده از فید یا خوراک سایت

استفاده کردن از فید، روش‌ها و امکانات مختلفی داره که در زیر چند موردش رو ذکر می‌کنیم.

1-  استفاده از google reader : شرکت گوگل برای اینکه بتونید از feed استفاده کنید، سرویسی به نام گوگل ریدر ایجاد کرده است که شما اگر اکانتی در گوگل داشته باشید به راحتی میتونید سایت‌هایی که قصد مطلع شدن از به روز شدنشون رو دارید در اون وارد کنید و ازش استفاده کنید. اصولا لازم نیست در نرم افزارها و سایت‌هایی که امکان خواندن فید رو دارند، آدرس فید وارد بشه و تنها با وارد کردن آدرس سایت، خود اون نرم افزار میتونه آدرس فید رو تشخیص بده.

اگر اکانت گوگل ندارید می‌تونید از آموزش ساختن ایمیل در گوگل (همان اکانت گوگل) استفاده کنید. و بعد از ساخت اکانت گوگل وارد آدرس www.google.com/reader  بشید و پس از وارد شدن از امکانات گوگل ریدر برای خواندن فید استفاده کنید. از گوگل ریدر به راحتی می تونید استفاده کنید، به این صورت که مانند شکل زیر دکمه قرمز رنگ subscribe رو بزنید و فید سایت مورد نظرتون رو داخل کادر وارد کنید. مشاهده می کنید که به روز رسانی‌های سایت مربوطه براتون لیست میشه.

www.ad3.ir  - استفاده از گوگل ریدر برای فیدخوان

2- راه دیگه استفاده از فید، به کار بردن نرم افزارهایی است که برای این کار ساخته شده‌اند و قابل نصب روی کامپیوتر هستند. برای مثال یکی از نرم افزارهای فیدخوان، نرم افزار RSSOwl هست که می‌تونید از لینک زیر این نرم افزار رو دانلود نمایید.

دانلود نرم افزار فیدخوان RSSOwl

سایت اصلی نرم افزار RSSOwl

می‌تونید این نرم افزار رو نصب کنید و سایت‌‌ها رو بهش معرفی کنید تا از جدیدترین مطالب اون سایت مطلع بشید. در تصویر زیر میتونید به روزرسانی‌های سایت ما رو در فیدخوان RSSOwl مشاهده نمایید.

www.ad3.ir  - استفاده از RSSOwl برای فیدخوان

عضویت در خبرنامه سایت‌ها: هرچند عضویت در خبرنامه سایت‌ها فید نیست، اما بسته به نوع این کار میتونه از فید کمک بگیره. در بسیاری از سایت‌ها، به ویژه سایت‌های خبری و آموزشی مانند پایگاه AD3، امکانی برای عضویت در خبرنامه سایت خود دارند تا کاربر با عضویت در آن بتواند از طریق ایمیل ، از به روز رسانی‌های سایت مطلع بشوند. برای مثال سایت ما از امکان فید برنر گوگل استفاده می نمایید و کاربران با ثبت ایمیل خود در کادر مخصوص، لینک تاییدی دریافت می‌نمایند و بعد از کلیک روی آن، با به روز رسانی سایت ما از طرف گوگل ایمیلی برای آنها ارسال شد که لیست به روزرسانی‌ها براشون نشون داده میشه.

شما هم برای عضویت در خبرنامه سایت ما می‌تونید ایمیل خودتون رو در کادر بالا سمت راست مانند شکل زیر وارد کنید و عضویت رو بزنید و سپس لینکی که به ایملتون ارسال میشه رو کلیک کنید تا عضویتتون تایید بشه.

www.ad3.ir  - عضویت در خبرنامه پایگاه آموزشی AD3

این مطلب توضیح ساده‌ای در مورد فید(feed) یا خوراک سایت‌ها بود و جا دارد مطالب بیشتری در این رابطه گفته شود. اما به هرحال کسانی که هیچ شناختی از فید نداشته‌اند، میتوانند از این نوشته استفاده کنند.

در نوشته‌های بعدی آموزش‌های بیشتری در مورد عضویت در فیدبرنر گوگل و استفاده از گوگل ریدر، خواهیم نوشت که برای اطلاع از آن‌ها می‌توانید در خبرنامه سایت ما عضو شوید.

موفق باشید.




موضوع مطلب :

سه شنبه 91 خرداد 23 :: 3:28 صبح

www.ad3.ir - آموزش عضویت در خبرنامه سایت (feedburner)

خبرنامه امکانیست که در بسیاری از سایت‌ها مشاهده می‌کنید و موجب می‌شد در صورتی که سایت مورد نظر مطلب جدیدی ارائه داد و به روز رسانی شد، از طریق ارسال ایمیل به پست الکترونیکی کاربر، او را از این به روز رسانی مطلع کند. به دلیل اینکه مشاهده شده است بسیاری از کسانی که قصد عضویت در خبرنامه سایتی را دارند، این کار را به درستی انجام نمی‌دهند، در این آموزش از پایگاه آموزشی AD3 نحوه عضویت کامل در خبرنامه سایت‌هایی مانند ما که از فیدبرنر(feedburner) استفاده می‌کنند را یاد خواهیم داد.

 

برای عضویت در خبرنامه هر سایت، باید به دنبال کادر عضویت در آن سایت بگردید. برای مثال کادر عضویت در خبرنامه سایت ما در بالای صفحه سایت، سمت راست قابل مشاهده است. و سپس آدرس ایمیل (ایمیل ندارم: آموزش کاملا فارسی ساخت ایمیل در سایت گوگل را مشاهده نمایید.) خود را به صورت دقیق و کامل وارد نمایید.مانند شکل زیر. مثلا اگر ایمیل شما alialavi@yahoo.com است، در کادر به جای ایمیل ما که ad3ir@yahoo.com است، alialavi@yahoo.com را وارد نمایید. و کلید عضویت را بزنید.

نکته: آدرس ایمیل مانند آدرس سایت‌ها مقدا www. را در اول خود ندارد. پس آدرس www.test@test.com اشتباه است و مقدار درست آن test@test.com می‌باشد.

www.ad3.ir - آموزش عضویت در خبرنامه سایت (feedburner)

هنگامی که کلید عضویت را زدید، پنجره‌ای شبیه به تصویر زیر برایتان باز می‌شود که باید کد مشخص شده را در کادر مربوطه وارد نمایید و سپس برای ثبت نهایی کلید Complete Subscription Request را بزنید.

www.ad3.ir - آموزش عضویت در خبرنامه سایت (feedburner)

اگر کد امنیتی را به درستی وارد نکرده باشید، مجددا باید کد جدید را وارد نمایید و اگر به درستی این کد را وارد کرده باشید پیام زیر برای شما به نمایش در می‌آید و از شما می‌خواهد که ایمیل خود را برای تایید عضویت چک نمایید. برای بستن این پنجره Close Window رو بزنید.

www.ad3.ir - آموزش عضویت در خبرنامه سایت (feedburner)

خب حالا باید آخرین قدم رو انجام بدیم. برای همین وارد ایمیلی که در اینجا ثبت کردید بشید. مثلا اگر یاهو بوده از آدرس www.mail.yahoo.com وارد ایمیل یاهو و اگر جیمیل بود از آدرس www.gmail.com وارد ایمیلتون بشید. (ایمیل و پسورد رو وارد کنید برای ورود به محیط ایمیل)

اگر ایمیل یاهو رو باز کردید وارد قسمت اینباکس (inbox) یاهو بشید تا لیست ایمیلهاتون رو مشاهده کنید.

نکته: احتمال دارد ایمیل تایید در قسمت اسپم (Spam) باشد. پس اگر در inbox ایمیل نبود حتما قسمت اسپم رو هم چک نمایید. و مانند شکل زیر ایمیل تایید عضویت رو باز کنید.

www.ad3.ir - آموزش عضویت در خبرنامه سایت (feedburner)

هنگامی که ایمیل باز شد تصویری مانند شکل زیر می‌بینید که باید روی لینک مشخص شده کلیک نمایید تا ثبت نام شما تایید گردد.

شاید برای عده‌ای این سوال مطرح شود که چرا باید عضویت را تایید نماییم؟ پاسخ این است که شاید کسی غیر از شما ایمیل شما را بدون اجازه در سایتی ثبت نمایید و این تایید، از ثبت بدون اجازه ایمیل شما در سایت‌ها جلوگیری می‌نماید.

www.ad3.ir - آموزش عضویت در خبرنامه سایت (feedburner)

بعد از کلیک روی این لینک صفحه‌ای مانند شکل زیر برایتان باز می‌شود که پیامی مبنی بر تایید ایمیل شما و کامل شدن عضویتتان را می‌دهد.

www.ad3.ir - آموزش عضویت در خبرنامه سایت (feedburner)

عضویت شما کامل شده است و شما عضو خبرنامه پایگاه آموزشی AD3 هستید و بعد از ارسال مطالب جدید برایتان ایمیلی ارسال می‌گردد و لیست مطالب جدید را برایتان به نمایش می‌گذارد.

اگر از جیمیل هم استفاده می‌کنید دقیقا همان مراحلی که برای ایمیل یاهو ذکر شد، برای جیمیل هم دنبال کنید.

 لینک عضویت در خبرنامه 

در صورتی وجود مشکل در زیر مطرح نمایید.

موفق باشد.




موضوع مطلب :

سه شنبه 91 خرداد 23 :: 3:27 صبح

آموزش فیس‌بوک – پوک در فیسبوک چیست؟

اگر در فیس بوک عضو هستید، احتمالا گزینه‌ای با عنوان پوک (Poke) یا به فارسی تلنگر را مشاهده کرده‌اید. شاید برای خیلی‌ها این سوال پیش آمده باشه که پوک در فیس‌بوک یا به قول من فیس‌پوک چیست و به چه دردی میخوره! در این بخش از سری آموزش‌های فیس‌بوک در پایگاه آموزشی AD3 قصد داریم در مورد پوک در فیس‌بوک مطالبی رو عنوان کنیم.

 

پوک (Poke) با معنی فارسی “فشار با نوک انگشت” یا در اصطلاع تلنگر زدن یا سیخونک را می‌توانید در بالای صفحه دوستانتان، با کلیک روی چرخ دنده مشاهده نمایید. البته شاید برای عده‌ای این گزینه “تلنگر” نمایش داده شود.

www.ad3.ir آموزش فیس‌بوک – پوک در فیسبوک چیست؟

 

هنگامی که روی گزینه Poke کلیک کنید مانند تصویر زیر یک پیغام برای شما ظاهر می‌شود مبنی بر اینکه به دوستتان یک “سیخونک” زده اید!

www.ad3.ir آموزش فیس‌بوک – پوک در فیسبوک چیست؟

و اگر دوست شما به قسمت رخدادهای صفحه خود برود، میتواند تلنگر شما را مشاهده نماید و به شما پاسخ دهد.

www.ad3.ir آموزش فیس‌بوک – پوک در فیسبوک چیست؟

 

اگر روی تلنگر بالا کلیک کنید صفحه زیر براتون میاد که میتونید شما هم سیخونکش رو جواب بدید :D یا با زدن کلید ضربدر سمت چپ، اون رو پاک کنید.

www.ad3.ir آموزش فیس‌بوک – پوک در فیسبوک چیست؟

خب حالا ببینید این تلنگر، پوک (poke)، سیخونک یا کلا فیس‌پوک چیه؟

طبق توضیح خود فیس بوک، وقتی شما به یه نفر تلنگر می‌زنید یا پوک می‌کنید، طرف مقابل یک Alert یا هشدار در صفحه خود دریافت می‌کند. که این پوک در فیس بوک برای کارهای مختلفی می‌تونه انجام بشه. مثلا بخواید یه ابراز وجودی بکنید و یا به دوستتون سلامی بدید!!!

وقتی به یه نفر تلنگر می‌زمینم چی میشه؟

هیچ اتفاقی نمی‌افته! فقط یه آیکن در صفحش ظاهر میشه که می‌تونه پوک رو برگردونه یا پاکش کنه(مثل چیزی که در بالا دیدید). این کار مخصوص افراد شیطون و بازیگوشه که سربه سره همه از جمله خودشون میذارند  :mrgreen:

چه کسانی می‌توانند پوک بزنند در فیس بوک؟

فقط به دوستان تایید شده در فیس بوک میشه پوک یا تلنگر زد. دوستان تایید شده شما هم به شما پوک می‌زنند.

در پایان این نوشته احساس پوکی ببخشید پوچی می‌کنم. چون بی خاصیت ترین آموزش فیس‌بوک رو در پایگاه آموزشی AD3 ارسال کردم. البته دلیل اصلی این آموزش هم سوالات زیادی بود که دوستان کردند و جست و جوهایی که بواسطه اون به سایت آمده بودند.

امیدوارم دغدغه خیلی از دوستان برطرف شده باشد.

موفق باشید.




موضوع مطلب :

سه شنبه 91 خرداد 23 :: 3:26 صبح
<   <<   6   7   8   9   10   >>   >   
لوگو

آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 13
  • بازدید دیروز: 9
  • کل بازدیدها: 547354