نرم افزار آزاد آخرین مطالب آرشیو وبلاگ همانگونه که همراهان پایگاه آموزشی AD3 میدانند، ما در سری آموزشهای فیس بوک، برای افرادی که مشکل ورود به فیسبوک و توئیتر را دارا هستند، افزونه Cocoon ، ویژه مرورگر موزیلا فایرفاکس (Mozilla Firefox) را معرفی کردیم (ورود به سایت فیس بوک و twitter بدون محدودیت). خوشبختانه استقبال از این پلاگین بسیار خوب بود و دوستان زیادی توانستند مشکل ورود به سایت فیس بوک را حل کنند. اما در چند وقت اخیر کاربران ایرانی با این پلاگین دچار مشکل شدهاند و بهتر است بگوییم احتمالا صاحبان این شرکت به دلیل افزایش حجم استفاده از این پلاگین، استفاده آن را در ایران با محدودیت مواجه کردهاند و کاربران با پیغام unknown مواجه میشوند. در این آموزش از پایگاه AD3 شما را با روشی آشنا میکنیم که بتوانید این مشکل را برطرف سازید و مانند سابق از پلاگین Cocoon استفاده کنید.
قبل از شروع کار بهتر است از دوست گرامی آقای حمیدرضا محمودی که این راه را پیشنهاد دادند تشکر کنیم. خطای unknown بعد از زدن کلید Go و کمی جست و جوی سرورهای مورد نظر این پلاگین مانند شکل زیر رخ میدهد. برای حل این مشکل مراحل زیر رو به ترتیب دنبال کنید. مرورگر فایرفاکس رو بازکنید و وارد منوی Tools بشید و گزینه آخر یعنی Options رو انتخاب کنید تا پنجره Options باز بشه. در پنجره Options روی برگه آخر یعنی Advanced کلیک کنید و در قسمت زیر برگهها مانند شکل، تب Network رو انتخاب کنید و سپس در قسمت Connection روی کلید Setting کلیک کنید تا پنجره Connection Settings باز بشه. حالا در پنجره Connections Settings تیک گزینه چهارم یعنی Manual proxy configuration رو بزنید تا 2 کادر زیر اون فعال بشه. در کادر سمت چپ یعنی HTTP Proxy آی پی 200?110?180?129 رو وارد کنید و در کادر سمت راست یعنی Port مقدار 8080 رو وارد کنید و سپس تیک گزینه Use this proxy server for all protocols رو در زیر این قسمت بزنید و سپس کلید OK رو بزنید و بقیه پنجرهها رو هم OK کنید. حالا میتونید بدون مشکل ایمیل و پسوردتون رو در Cocoon وارد کنید و کلید Go رو بزنید و پس از متصل شدن وارد فیس بوک بشید و استفاده کنید. نکته: احتمال داره بعد از مدتی آی پی مورد نظر غیرفعال بشه و در صورت توان آپی جدیدی براتون قرار خواهم داد. موفق باشید. موضوع مطلب : معرفی سایت تکنولوژی 2، به عنوان تنها سایت خبرخوان فناوری ایران
شاید شما هم از آن دسته افرادی باشید که علاقه زیادی به بررسی مسائل روز دنیای IT یا فناوری و اطلاعات و همچنین آموزشهای مربوط به اینترنت و رایانهها باشید. لاجرم برای این کار باید وقت زیادی رو صرف جستجوی روزانه سایتهای تکنولوژی کرده تا بتونید اطلاعات کافی رو بدست بیارید. در این ارسال از پایگاه آموزشی AD3 ، قصد معرفی سایت تکنولوژی 2 به عنوان اولین سایت خبرخوان فناوری اطلاعات ایران رو داریم.
سایت تکنولوژی 2 ، شامل موضوعات اخبار IT، اینترنت، نرمافزار، گرافیک، مبایل، لپتاپ، بازی، امنیت، Tablet، شبکه، سختافزار و E-Book میباشد و اخبار و آموزشهای آن در این محدوده به روز میشود. شما روزانه با یک بار مراجعه به این سایت، میتوانید مطالب و آموزشهای دهها سایت تکنولوژی و فناوری های رایانهای را مشاهده نمایید. البته پیشنهاد بهتر و بهینه تر عضویت در خبرنامه سایت میباشد. با عضویت در خبرنامه سایت تک 2 ، روزانه یک ایمیل برای شما ارسال میگردد که لیست و عنوان تمام به مطالب برایتان قابل مشاهده است و در صورت نیاز میتوانید لینک مطلب مورد نظر را باز کرده و آن را مطالعه نمایید. در صورتی هم که شما سایتی یا وبلاگی دارید که در زمینه اینترنت و رایانه فعالیت مینماید، میتوانید با معرفی سایت و وبلاگ خود به تک2 ، از امکان درج مطالبتان در این سایت استفاده کرده و سیل بازدیدکنندگان را راهی سایت خود نمایید. برای ورود به این سایت میتوانید از لینک زیر استفاده نمایید. امیدوارم معرفی این سایت براتون مفید باشه. موفق باشید. موضوع مطلب : کپچا (captcha) چیست؟کپچا یا Captcha، به معنی «آزمون همگانی کاملا خودکارشده? تورینگ برای مجزا کردن انسان و رایانه» میباشد، یک سامانه? امنیتی و روند ارزیابی است که برای جلوگیری از برخی حملههای خرابکارانه? رباتهای اینترنتی بهکار میرود. این روند میتواند مشخص کند که مراجعه کنندگان به یک وبگاه و یا سایر خدمات آنلاین انسان هستند یا کامپیوتر. بدین منظور برنامه? کپچا آزمونهایی را تولید میکند که تنها انسانها قادر به پاسخگویی به آنها باشند. چون کامپیوترها و نرمافزارهای فعلی احتمالاً نمیتوانند پاسخ درستی به این آزمون بدهند، هر کاربری که آنرا درست حل کند، انسان فرض میشود.
دانشگاه کارنگی ملون که تحقیقات زیادی در زمینه کپچا دارد، میخواست واژه CAPTCHA را به نام خود به ثبت برساند که این اقدام مورد پذیرش واقع نشد. به همین دلیل آنها از واژه یِ ReCAPTCHA برای اقدامات خود استفاده نمودند. تا کنون احتمالاً با تصویری از حروف و اعداد که عمداً کج و ناواضح رسم شدهاند در وبگاههای مختلف برخورد کردهاید و از شما خواسته شده تا آنرا به شکل صحیح خوانده و بادقت در یک جعبه? متن وارد کنید. اگر چنین است شما با یک کپچا سر و کار داشتهاید. در تصویر زیر یک کپچای مدرن را مشاهده می نمایید. کپچا گاهی «معکوس تست تورینگ» نامیده میشود. چون تست تورینگ توسط انسان برگزار میشود و هدفش تشخیص ماشین است اما کپچا توسط ماشین برگزار میشود و هدفش تشخیص انسان است. تمام کپچاهای متنی که تا کنون مورد استفاده قرار گرفته اند یا به صورت عدد یا به صورت لاتین بوده اند، ولی اخیرا یک سیستم کپچای فارسی به نام گذر تصویر امنیتی راه اندازی شده است، که همانند ریکپچا می توان از آن استفاده کرد موضوع مطلب : این سایت مطابق با قوانین جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکند و به هیچ نهاد یا گروهی وابسته نمی باشد.
لطفاً کلمه عبور اختصاصی برای دسترسی به این سایت را وارد کنید
نمایش این صفحه بدین معناست که نویسنده وبلاگ یک مطلب را بصورت رمزدار درج کرده است و برای مشاهده کامل مطلب نیازمند آن هستید که کلمه عبور مرتبط با این مطلب را دانسته و وارد کنید.
ادامه مطلب موضوع مطلب : پیوندهای روزانه لوگو آمار وبلاگ
|
||